O Jūs mėgstate jūros produktus, kaip juos mėgsta Melanie Griffith?
Išbandykite jos dietos variantą. Per tris savaites pavyksta numesti daugiau nei
5 kg. Melanie Griffith dietos efektyvumas nekelia abejonių, nes žuvyje yra
žymiai mažiau kalorijų, nei mėsoje. Pavyzdžiui, 150 g menkės, paruoštos grilyje
yra tik 200 kalorijų, o 150 g kepsnio – dvigubai daugiau! Net tokia kepta žuvis,
kaip upėtakis arba skumbrė paruošta grilyje turės tik 250 kalorijų.
Papildykite dietą kokiais nors produktais, didinančiais lytinį aktyvumą: grybais,
salierais, vynuogėmis, ir jausitės seksuali!
O dabar sudarykite sau valgiaraštį iš vienų pusryčių, vienų pietų, vienos
vakarienės ir dviejų užkandžių.
Pusryčiai:
– dvi riekelės duonos su sėlenomis, salotų lapai, pomidoras. 50 g tuno savo
sultyse;
– 25 g nesaldintų dribsnių su pienu, skrudinta duona su sėlenomis, truputį
marmelado, vienas nedidelis bananas;
– vienas skrudintos duonos gabalėlis, 50 g sardinių savo sultyse, stiklinė
citrinų sulčių, skiltelėmis supjaustytas pomidoras;
– 50 g grybų, virtų nedideliame vištienos sultinio kiekyje, vienas minkštai
virtas kiaušinis, vienas gabalėlis gerai grilyje iškepto neriebaus kumpio;
vienas traškus duoniukas, pusė stiklinės apelsinų sulčių.
Pietūs:
– 150 g bet kokių jūros produktų (krevečių, krabų moliuskų ir t.t.), pasvertų be
kiautų, ir didelė mišrainės porcija, užtaisyta citrinos sultimis;
– 90 g konservuotos lašišos arba tuno, didelė mišrainės porcija, užtaisyta
citrinos sultimis, viena maža bandelė;
– vienas skrudintos duonos gabalėlis, vienas žuvies kotletas su valgomuoju
šaukštu pomidorų padažo, didelė šviežių daržovių salotų, užtaisytų citrinos
sultimis, porcija;
– sumuštinis iš dviejų nedidelių riekelių duonos su sėlenomis su salotomis ir
vienu iš šių užpildų: dvi sutrintos sardinės; vienas grilyje pašildytas ir
susmulkintas žuvies pirštelis; 50 g krabų arba lašišos pašteto.
Be to, į pietų valgiaraštį įeina švieži vaisiai (pasirinktinai) – obuolys,
apelsinas, kriaušė, dvi slyvos arba nedidelis bananas.
Vakarienės:
– 150 g rūkyto kumpio, virto vandenyje, 12 g spagečių pomidorų padaže,
konservuoti salierai, brokoliai arba kopūstai;
– žuvies kotletas, 50 g žalių žirnelių, 75 g traškučių, didelė mišrainės porcija;
– 250 g vištienos, paruoštos grilyje (be odos), žaliosios pupelės, užkepti
pomidorai, 50 g grybų, virtų nedideliame vištienos sultinio kiekyje, didelė
žalių salotų, užtaisytų citrinos sultimis, porcija, dietinio jogurto indelis;
– 75 g neriebios keptos mėsos su padažu arba apkepas iš 150 g baltos žuvies,
grybų sriubos, svogūnų, pomidorų ir prieskonių; 125 g su lupenomis virtų bulvių,
didelė kopūstų, žiedinių kopūstų ir konservuotų salierų porcija;
– 150 g bet kokios žuvies (silkės, skumbrės, upėtakio), apvoliotos duonos
džiūvėsėliuose (25 g) ir užkeptos folijoje su trinta citrinos žievele, citrinos
sultimis ir 6 g margarino, aguročiai arba žiediniai kopūstai, brokoliai,
citrinos skiltelė.
Į valgiaraštį taip pat įeina švieži vaisiai.
Alkoholiniai gėrimai ir užkandžiai:
Bokalas sauso vyno arba du stikliukai aperityvo; traški bandelė su salotomis
mažas „Mars“ batonėlis arba du sausi biskvitai; 150 g vynuogių.