+2
-0
+2
Implantai ir nėštumas, ką turite žinoti?

Šiuo metu gana populiari mada savo fizines problemas išspręsti su chirurgų pagalba. Ir tai tikrai labai geras sprendimas, kadangi operacijos nėra brangios, labai kokybiškos ir galima greitai bei paprastai susidoroti net ir pačiais didžiausiais kompleksais. Krūtų didinimas Klaipėdoje atliekamas geriausių savo srities profesionalų, kurie dirba tam, kad kiekviena moteris galėtų jaustis moteriška.

Kol vienos moterys labai drąsiai renkasi implantus ir džiaugiasi, kad jų gyvenimo kokybė pagerėjo net kelis kartus, tuo tarpu kitos svarsto, ar ateityje tai nesukels problemų, jeigu moteris planuos gimdyti vaikutį bei jį maitinti natūraliai. Kuo daugiau žinosite – tuo ramesnė būsite.

Pagimdžiau vaiką. Kada galiu pasididinti krūtinę?

Neseniai vaikus pagimdžiusios mamos taip pat gali pasididinti krūtinę. Svarbiausia, kad prieš didinimąsi krūtinė grįžtų į savo pradinę būseną, formą, kurioje ji yra natūrali. Labai dažnai po baigimo maitinti krūtinės dydis labai pakinta. Kol vienu atveju jos sumažėja, tuo tarpu kiti taip ir lieka didesnės. Dažnai pasitaiko atveju, kai po gimdymo krūtinė kiek nutįsta, tad tokiu atveju labai svarbu, kad operacijos metu ji būtų ne tik didinama, tačiau tuo pačiu ir pakeliama, kad įgautų gražią formą.

Kai baigėte vaiką žindyti – rekomenduojama palaukti bent jau pusę metų. Dažniausiai po to laiko tarpo krūtinė vėl grįžta į savo pradinę padėtį ir tokiu atveju chirurgas gali kur kas paprasčiau įvertinti, ar reikia jos pakėlimo, o gal užtenka tik didinimo. Kiekvienas atvejis yra labai individualus ir kiekvienu atveju chirurgas stengiasi atrasti tokį krūtinės grąžinimo būdą, kuris padėtų moteriai džiaugtis savo kūnu.

Mano krūtinė padidinta implantais. Ar galiu žindyti kūdikį?

Po krūtinės didinimo operacijos dažniausiai vaikas gali būti sėkmingai žindomas ir daugelis moterų nejaučia jokio diskomforto. Tačiau taip yra ne visada. Kai kuriais atvejais žindymas gali būti labai nemalonus arba net skausmingas. Tokiu atveju siūloma moteriai apskritai išvengti žindymo. Žinoma, daktarai negali numatyti į priekį, tad galimybės yra labai individualus dalykas, kuris dažniausiai pasimato tik eigoje, kai jau reikia maitinti vaikutį.

Operacijos metu gydytojai stengiasi, kad nebūtų pažeistos pieno liaukos, kurios ir yra vaiko maitinimo šaltinis. Jeigu operacija atliekama tvarkingai – tokiu atveju jokių nesklandumų kilti neturėtų ir tuo pačiu moteris dažniausiai gali sėkmingai maitinti vaikutį. Labai dažnai net ir pačios operacijos principas gali kiek nulemti galimybę maitinti vaikutį. Pavyzdžiui, kai pjūvis daromas greta pažasties – dažniausiai mažėja rizika, kad liaukos bus pakeistos. Tuo tarpu kai operacija daroma aplink moters krūtinės aureolę – kyla didesnis pavojus ir liaukoms.

Krūtų didinimas Klaipėdoje – galimybė moterims vėl jaustis puikiai ir pasitikėti savimi. Svarbiausia atrasti gerus profesionalus, kurie pasiruošę suteikti naują gyvenimo džiaugsmą.