Kokie auksiniai vestuviniai žiedai aktualūs 2023 metų vestuvių sezoną?  Sužinok 5 ryškiausias tendencijas!

Klasikiniai vestuviniai žiedai buvo madingi šimtus metų ir jų populiarumas nemažėja. Kiekvienais metais pastebimi pokyčiai žiedų mados tendencijose, nepaisant to, kad klasikiniai auksiniai vestuviniai žiedai vis dar muša visus žiedų pardavimo rekordus. Jei svajojate apie dideles, šiuolaikiškas vestuves, atkreipkite dėmesį į tendencijas. Kokios vestuvinių žiedų tendencijos vyraus 2023 metais ir ką rinktis, jei didysis renginys planuojamas šį vestuvių sezoną? Skaitykite toliau ir sužinokite, į ką reikėtų atkreipti dėmesį renkantis vestuvinį žiedą.

Medžiaga – ne tik auksas

Tradiciškai naujosios poros vestuvėms renkasi 585-os prabos vestuvinius žiedus. Ši praba Lietuvoje yra populiariausias pasirinkimas ne tik vestuviniams, bet ir kasdieniams ar kitoms progoms skirtiems papuošalams, tačiau šioje srityje jaučiami nedideli pokyčiai. Paauksuoti arba sidabriniai vestuviniai žiedai tampa vis paklausesni ir populiaresni, tad platėja ir jų pasiūla. Tauri, balta sidabro spalva laikoma gražia ir žemiška, ją lengva priderinti prie įvairių ornamentų ir bendrų įvaizdžių, o prieinama medžiagos kaina šį pasirinkimą paverčia dar patrauklesniu.

Sidabriniai, o ne auksiniai vestuviniai žiedai kartais pasirenkami ne tik dėl kainos, lengvo derinimo ir žemiškos spalvos, bet ir dėl sužadėtuvių žiedo – jei sužadėtuvių žiedas pagamintas iš šios medžiagos, o būsimoji žmona nori nešioti abu žiedus vienu metu, sidabrinis vestuvinis žiedas bus geriausias ir lengviausiai derinamas pasirinkimas.

GIVEN asortimente yra daugiau nei dvidešimt rūšių sidabrinių vestuvinių žiedų – kainą, dizainą ir prieinamumą galite pasižiūrėti GIVEN internetinėje parduotuvėje, tačiau norint pasimatuoti žiedą reikėtų kreiptis į artimiausią GIVEN parduotuvę. GIVEN vestuvinių žiedų kolekcijose taip pat yra vestuvinių žiedų, kuriuose viename modelyje dera ir sidabras, ir auksas.

Auksinė spalva – grįžtame prie klasikos

Jei visgi renkatės auksą, tai žinote, jog daugelio porų pasirinkimas rodo, kad šiuo metu aktualiausias yra klasikinis geltonasis auksas. Kadaise vestuvinių žiedų mados viršūnėse vyravo rožinis, raudonas ir baltas auksas, tačiau dabar šios aukso spalvos nutolo nuo žiedų mados viršūnių. Žinoma, GIVEN kolekcijose galite apžiūrėti ir įvertinti įvairių spalvų vestuvinius žiedus, čia vyrauja ne tik auksiniai žiedai.

Nuotrauka: GIVEN

Dizainas – minimalizmas ir maksimalizmas

Dizaino srityje 2023-ieji atneša ir nedidelių netikėtumų – vestuvinių žiedų srityje mada reikalauja eiti į kraštutinumus – arba renkamės lakonišką, minimalistinį, klasikinį auksinį ar sidabrinį žiedelį, arba visiškai priešingą – masyvų, platų, didelį žiedą su akmeniu arba be jo.

Auksiniai vestuviniai žiedai su akmenukais – kodėl gi ne

Deimantiniai žiedai – tai pasirinkimas, kurį renkasi milijonai porų visame pasaulyje. Šiemet ir šioje tendencijoje pastebimi nedideli pokyčiai – populiarėja spalvos! Tai reiškia, kad prie vestuvinio žiedo dera ne tik deimanto ir kubinio cirkonio blizgesys, vestuvinius žiedus galima puošti ir mėlynu safyru, raudonu rubinu, žaliu smaragdu bei kitais brangiais ir gražiais akmenimis, nes tol, kol pora mano, kad šis akmuo tinkamas jų vestuvių dekoravimui, tol akmuo bus idealus pasirinkimas.

Spalvoti brangakmeniai ypatingai tinka norintiems suteikti reikšmę papuošalui – kiekvienas akmuo pritaikomas vis kitai situacijai (pavyzdžiui, tikima, kad yra akmenų, kurie gerina sveikatą, santykius, atneša turtus ir pan.), tad pasirinkę atitinkamą akmenį turėsite dar vieną simbolinę prasmę.

Vestuvinis žiedas ir kiti žiedai – taip ir dar kartą taip

Ar vestuvinis žiedas turėtų derėti su kitais žiedais ant pirštų? Žinoma! Tačiau mes patys nustatome taisykles ką galima ir ko negalima derinti. Įvairių metalų maišymas bei derinimas yra gana retas reiškinys, tačiau jis gali būti ir skoningas bei gražus, ypač jei pats, pavyzdžiui, vestuvinis žiedas pagamintas  ir iš aukso, ir iš sidabro. Daugelis moterų savo sužadėtuvių ir vestuvinius žiedus derina taip, kad abu galėtų mūvėti kartu po vestuvių, tačiau šioje žiedų kompanijoje puikiai tiks ir kiti žiedai.

Vestuvinių žiedų paieškas palengvina GIVEN

Nuotrauka: GIVEN

Jei norite laiku rasti geriausią vietą vestuviniams žiedams įsigyti, pradėkite paieškas GIVEN juvelyrikos parduotuvėje, kuri yra prieinama tiek internetu, tiek gyvai. Prieš eidami į fizinę GIVEN parduotuvę svetainėje galite patikrinti, kurioje parduotuvėje yra dominantis žiedas. Užduokite visus aktualius klausimus, palyginkite modelius, kainą ir dizainą. Draugiški konsultantai viską papasakos, parodys ir paaiškins apie žiedo stiliaus ir medžiagų pasirinkimą bei galimybę už pirkinį atsiskaityti išsimokėtinai. Vertinga galimybė – užsisakyti savo dydžio išsirinktą žiedą ir, nusprendus, kad norite kitokio modelio, per 14 dienų grąžinti žiedą į parduotuvę ir išsirinkti kitą dizainą. Daugiau nei penkiasdešimt skirtingų modelių žiedų suteiks galimybę neskubant išsirinkti patinkančius žiedus. Tegul tinkami auksiniai vestuviniai žiedai atranda kelią pas jus!