Stilistė Viktorija Šaulytė patarė, kaip spręsti tris moteris vasarą kamuojančias problemas

Atėjus šiltajam sezonui daugelis moterų nori kiek atšviežinti savo įvaizdį ir iš spintos išsitraukti vasarai skirtą garderobą, tačiau ne paslaptis, kad dažnai susiduriama su, regis, nedidelėmis problemomis, kurios gerokai apkartina gyvenimą.

Stilistė Viktorija Šaulytė pasidalijo patarimais, kaip susidoroti su trimis dažniausiai vasarą moteris erzinančiomis smulkmenomis.

Po žiemos priaugti kilogramai

V.Šaulytė įsitikinusi – dėl kelių priaugtų kilogramų nereikėtų gulėti namuose ir sielvartauti. „Kaip tie kilogramai „atėjo“, taip jie gali ir „išeiti“. Visgi aš esu už tai, kad nereikia savęs alinti, prievartauti ir visaip kitaip engti. Visos problemos slypi mūsų galvose, yra pačių susikurtos. Dažnai save „užblokuojame“, manome, kad bet koks kąsnis į burną prilygs dešimčiai priaugtų kilogramų“, – apie dažną moterų problemą atvirauja stilistė.

Jei visgi ir nutiko taip, kad šią vsarą nebetelpate į senus džinsus, V. Šaulytė siūlo nesijaudinti: „Atsisekite tuos džinsus ir pagalvokite kaip viskas paprasta. Nusipirkite kito dydžio džinsus ir nebandykite savęs sprausti ne į savo dydį. Jauskitės laisvai ir ta proga vietoje važiavimo automobiliu – pasivaikščiokite ir suvalgykite šokolado gabaliuką. Juk už lango taip gera! O prie viso šito visoms moterims siūlau pažiūrėti filma – „Valgyk. Melskis. Mylėk“.

Blyški oda

Atšilus orams ir pasirodžius saulei daugelis moterų iš spintos ištraukia vasarines sukneles ar sijonus bei ryškiaspalves palaidines, tačiau nuotaiką gadina blyškus veidas ar kojos, kurios tarsi „netinka“ prie margos suknelės. Stilistė siūlo rasti sau tinkančias spalvas, tekstūrą ar modelį bei nekreipti dėmesio į odos spalvą. „Blyški oda labai gražu! Man asmeniškai žymiai gražesnė yra moteris, kurios oda nėra „perdegusi“ soliariume. Kalbant apie spalvas šį sezoną dominuoja tiek pastelinės, tiek ryškios ir sodrios, todėl tik pirmyn! O jeigu norisi šiek tiek greito rudumo – aš pati jį sukuriu su savaiminio įdegio kremu.“

Pilvo pūtimas

Reta moteris paneigtų, kad kartais nesirenka mėgstamiausios aptemptos suknelės vien dėl to, kad jaustųsi patogiau, kuomet po sočių pietų biure ima… pūsti pilvą. „Pilvo pūtimas labai asmeniškas dalykas, todėl kiekviena gali paantrinti, kad žinome produktus, kurių netoleruojame ar kurie nelabai tinka mūsų organizmui. Patarčiau pasistengti jų vengti, o jeigu tą dieną jų neišvengėte, tuomet rinkitės ne aptemptas kelnes ar sukneles, o šį sezoną topuose esančias plačias kelnes „sijonkelnes“, klostuotus sijonus ar laisvesnius drabužius. Nebūtina savęs įrėminti. Stilingai atrodysite ir su oversize drabužiais“, – įsitikinusi V. Šaulytė. Jei visgi žinote, kad pietų su kolegomis keliausite į salotų barą, o plačių kelnių devėti nesinori, tuomet pilvo pūtimo išvengti padės „Espumisan Easy”. Espumisan Easy  tiekiamas atskiruose paketėliuose, kuriuos galima nešiotis su savimi ir vartoti pajutus nemalonius pilvo pūtimo ir kitus su dujų susikaupimu susijusius simptomus. Granulių nereikia užgerti vandeniu, jos yra malonaus citrinų skonio.  Nors V. Šaulytė, regis, turi patarimų visiems atvejams, tačiau ragina moteris tiesiog mažiau galvoti apie nemalonias smulkmenas. „Žinau, mes, moterys, esame tokios, tačiau pabandykime pasimokyti atsipalaiduoti, nurimti ir pasimėgauti: kavos puodeliu, šokoladu, saulėta diena ir pokalbiais. Kuo daugiau matysime šviesos, tuo mažiau problemų bus ant mūsų pečių“, – šypsosi stilistė.